Wat doet Lekker Divers

Lekker Divers, geeft diversiteit positieve aandacht

Lekker Divers geeft diversiteit positieve aandacht door laagdrempelige projecten te organiseren en daarover te adviseren. Lekker Divers wil zich inzetten om samen met of in opdracht een zo groot mogelijk bewustzijn te creëren over diversiteit en inclusie bij inwoners lokaal of stedelijk. Dat doet Lekker Divers altijd door raakvlakken te vinden en op die manier mensen op een positieve manier bij activiteiten te betrekken. Dit zorgt voor verbindingen en begrip. Lekker Divers “Gewoon om te zijn wie je bent”

Lekker Divers organiseert

Lekker Divers organiseert en coördineert regelmatig verschillende activiteiten en evenementen die diversiteit positieve aandacht geven. Het doel hiervan is om mensen, groepen en organisaties samen te brengen en de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en verschillende achtergronden en culturen te verbinden en zichtbaar te maken.

Recent organiseerden we Soep uit iedere Hoek en de Lekker Divers boot op de Canal Pride. Lees meer…

Lekker Divers adviseert

Lekker Divers als basis voor organisatie en beleid. Lekker Divers biedt hierop advies en support voor organisaties en teams. Door te onderzoeken hoe je als organisatie en/of team de lekker divers activiteiten, projecten en gedachte kan borgen. Ik begeleid het team of de organisatie in het proces naar positieve aandacht voor diversiteit en inclusie. Dat kan intern en/of extern gericht zijn. Vaak hebben beide richtingen met elkaar te maken om echt impact te maken op dit thema en mensen oprecht te kunnen accepteren: “Gewoon om te zijn wie ze zijn”

Wil je ook lekker divers worden?

Laten we elkaar ontmoeten. Mail naar info@lekkerdivers.nl of bel 06-81340144.

Over Robin Izelaar-Laisina

Ik ben al sinds 1999 werkzaam binnen welzijn in verschillende grote steden en heb een achtergrond in culturele en maatschappelijke vorming. Als geboren en getogen Rotterdammer groeide ik op tussen verschillende culturen en achtergronden. Ik hou van het stadse en zo is diversiteit onderdeel van mijn identiteit geworden. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve benadering ertoe leidt dat veel meer mensen zich betrokken en aangesproken voelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang Lekker Diverse tips en updates van onze activiteiten.