Lekker Divers organiseert

Lekker Divers, geeft diversiteit positieve aandacht.

Lekker Divers organiseert en coördineert regelmatig verschillende activiteiten en evenementen die diversiteit positieve aandacht geven. Het doel hiervan is om mensen, groepen en organisaties samen te brengen en de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en verschillende achtergronden en culturen te verbinden en zichtbaar te maken.

Recent organiseerde we Soep uit iedere Hoek en de Lekker Divers boot op de Canal Pride.

Soep uit iedere hoek

Een van de bekendste en grootste evenementen die door Lekker Divers wordt georganiseerd is “Soep Uit Iedere Hoek”. Op een zaterdag in november maken Utrechters hun lekkerste soepen vanuit alle hoeken van de wereld en delen de mooiste verhalen. In 2022 waren er op 23 locaties, maar liefst 61 unieke soepen te proeven en kwamen er ruim 750 bezoekers door heel de stad. Dit jaar kunnen ook sociaal professionals en/of bewoners zelf Soep Uit Iedere Hoek lokaal en in de buurt organiseren wanneer daar vraag naar is en in het kader van diversiteit en inclusie de buurt op een laagdrempelige manier met elkaar willen verbinden.

Soep uit iedere Hoek 2023

In november organiseerden wij weer een nieuwe editie van. Kom eten, ontmoeten en luisteren naar de verhalen achter de soep.

Tot zaterdag 4 november van 12.00 – 14.00!

Lekker Divers vaart mee met de Canal Pride

Voor tijdens de Canal Pride in Utrecht organiseert Lekker Divers voor de 3e keer de “Lekker Divers boot”. Onder de vlag van Lekker Divers leggen we verbinding tussen verschillende sociale organisaties in de stad om gezamenlijk bekendheid, positieve aandacht en steun te geven aan de LHBTIQIA+ gemeenschap in Utrecht. In samenwerking met welzijn DOCK Utrecht, zorg en ondersteuning Buurtteams Utrecht, jongerenwerk Stichting JoU, sport en bewegen Sport Utrecht organiseert en coördineert de boot en het proces.

Wil je ook lekker divers worden?

Laten we elkaar ontmoeten. Mail naar info@lekkerdivers.nl of bel 06-81340144.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang Lekker Diverse tips en updates van onze activiteiten.