Lekker Divers x DOCK Utrecht 2024

“De samenwerking tussen Lekker Divers en DOCK Utrecht gaat door! We zijn enorm blij om te kunnen aankondigen dat we in 2024 weer intensief gaan samenwerken aan projecten die verschillen omarmen en verbinden.

Soep Uit Iedere Hoek 2024

We starten het nieuwe jaar met ons project “Soep Uit Iedere Hoek”. Altijd een gezellige en smaakvolle samenkomst waarbij soep wordt geserveerd uit verschillende hoeken van de wereld en waarbij mensen elkaar op een heel laagdrempelige manier kunnen ontmoeten en verbinden. ‘Soep Uit Iedere Hoek’ kan je het hele jaar door inzetten in je wijk of buurt. Door sociaal makelaars of bewoners zelf. Maak daarbij gebruik van het promotiemateriaal, ingrediëntenbudget en de zichtbaarheid van Lekker Divers. Er is promotiemateriaal dat aan te passen is aan een lokale activiteit en er komt gezamenlijk promotiemateriaal voor ons stedelijk event.

Ons super stedelijk event van Soep Uit Iedere Hoek vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 november 2024. 

Geen Canal Pride 2024, wel een LHBTQIA+ agenda?

Vorig jaar hebben we met vijf partijen in de sociale basis heel veel moeite en energie gestopt in de aanvraag voor een boot tijdens de Canal Pride. Ik geloof nog steeds dat als we onze eigen gezamenlijke LHBTQIA+ agenda creëren in de sociale basis in Utrecht dit heel sterk zal zijn. Zijn er sociaal makelaars/beheerders bij DOCK en/of bewoners die hierin samen willen werken? Lekker Divers kan dit voor 10 uur begeleiden. Hoe kunnen we dit samen opzetten? 

We kijken er naar uit om samen te werken en mensen samen te brengen. Meld je aan voor de events en/of updates en laat ons samen werken aan een nog inclusievere stad! #LekkerDivers #DOCKUtrecht #SoepUitIedereHoek #LHBTQIA+ #InclusieveStad” #Utrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang Lekker Diverse tips en updates van onze activiteiten.